perjantai 28. joulukuuta 2012

Sluts on Halloween.


Hello there, honeys. :D Aion nyt tehdä helvetin ärsyttävän ja jossain määrin lutkamaisen postauksen, koska haluan puhua "lutkista Halloweenina". Idean postaukseen sain katsottuani ikuisen idolini Jenna Marblesin videon Youtubesta. Jos ette vielä murut tunne Jennaa teil on aukko sivistyksessä. Käykää tsiigaamassa. :D Siinä on hauska, ihana ja omaperäisellä tavalla ihan fiksu nainen. :)

Haluan jakaa kanssanne lutkamaisen Halloween 2012 zombie-mayhem-hoitsu -asuni ja muutamia muita! Niin että sweeties, jos ei kiinnosta lakatkaa skrollaamasta alas ja katsokaa vaikka jääkiekkoa. XD Jaan myös pari muuta vastaavan tyyppistä kostyymia. Miksi?

KOSKA olen helvetin ylpeä mm. maskeerauksestani ja siitä että kroppani oli tuolloin joskus pukujuhlien aikana hot ass koska olin jopa jaksanut treenata ja syödä fiksusti. OLEN YLPEÄ lookeistani. :D Hehe.

Ylemmässä kuvassa on hoitsu asuni ja maskini Senssin Halloween hoitsubileisiin. Aluksi en halunnut edes pukeutua hoitsuksi, mutta sitten sain siistin maskeerausidean ja se oli päätetty!



"WHY SO SERIOUS?"

Maski alkoi valua puolessa välissä iltaa ja se piti kiinnittää teipillä, jolloin siitä tuli ehkä vieläkin karmeampi. XD

Klick, klick. Jennan video alla! Watch it and let your inner Halloween slut get out!



Siskon kanssa Senessä. Oon miettinyt miksi toiset tytöt rakastaa pukujuhlia ja toiset taas näkee helvetinmoista vaivaa muiden asuista siellä juhlissa ja olen tullut seuraavaan lopputulokseen:

 Ryhmä A): Haluaa pitää hauskaa ystävien kanssa samanhenkisesti ja bondata. Esim. koko ryhmä pukeutuu seksikkäästi ja teemaan sopivasti. Kaikilla on hauskaa ja yhtenä päivänä tuntee itsensä seksikkääksi. Viis siitä jos joku näkee asian alhaisesti.

Ryhmä B): Ei uskalla pukeutua. Haluaisi kyllä mutta on liian itsetietoinen ja ahdistuu saamastaan huomiosta ja kokee sen negatiivisena. Tuloksena kateutta (ja ryhmän A) jäsenten lutkaksi haukkumista)

Kumpaan tahansa ryhmään kuuluitkaan niin kannattaa muistaa että juuri se tietty pukujuhla voi olla muistelun arvoinen elämys myöhemmällä iällä. Miksi nähdä asiasta kauheaa kiukkua?


Itse olen pienestä asti ollut koulun näytelmissä ja rakastanut maskeeraamista ja pukeutumista. Se on kiehtovaa että voit näyttää joltain aivan muulta.



Ja hiukan hauskojen bileiden kuvasaldoa. :D




Jos mietitte niin revennyt huulimaski on tehty Erikeeper -liimasta ja vessapaperista (sekä erinäisistä meikkituotteista).


Is taht you, Two Face?


Muita lookkeja:



Japanilainen koulutyttö inspired.




Hippi.



Cow girl.



Androgyyni look.









Hugh Heffnerin puputyttö.<3 meikki oli tosi kiva, voi kun osaisin vielä tehdä sen.


Bonus: Englantilainen koulutyttö.

Ensivappuna olen luultavasti helvetinmoinen domina-armeija narttu. RESPECT. Nähdään Tampereella silloin. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti