maanantai 7. tammikuuta 2013

(Tila) Tequilaa ja kuulumisia


Hello hello, angel baby bunnies!<3

Tämän päivän vessa.

Tänään olen ollut vapailla. Tosin innostus ei ihan ole ollut katossa koska jouduin luovuttaan rakkaan kultamuruni armeijaan, Parolan panssariprikaatiin tänään ja TJ:stä ei mitään tietoa vielä. Totuus on kuitenkin, ettänähdään vasta 2-3 viikon päästä kunnolla. Onneks sunnuntaina on Sinä-minä-ja-puolustusvoimat -päivä ja saan etsiä oman kultani siitä alokasrykelmästä<3. Odotan kyllä innolla miltä muru näyttää uniformussa, mullahan sentään on pieni uniformufetissi. ;D

Anyway lohdutin sitten itseäni shoppailemalla hiukan urheilukuteita (yllä) ja muutamia kosmetiikkatuotteita.

 Tässä upean värinen kirkkaan oranssi huulipuna 912 Electric Orange. HUH. Kesää odotellessa ja kunnon rusketusta. ;D


Ja hiukkasen naturaalimpi Lumene Natural Code 4 Satin Coral. Molemmat sävyt on kosteuttavia, eli niitä täytyy lisäillä vähän väliä. Pientä miinusta siitä. Maku on ok, ei niin keinotekoinen kuin joissain huulipunissa.

 Vasemmalta oikealle:

Isadora Moisturizing Lipgloss 10 Angora Pink: 
- Väri on tosi pigmenttinen ja menee ilman huulipunaakin, tekee tasaisen tuloksen. Melko pehmeäksi jättää huulet vaikka onkin talvi ja pakkasta mikä on plussaa.

Ks. Ylle.

Lumene Touch Of Radiance -valopuuteri: Sävy 4 Persikkatee
- Lumenen sarjassa on tosi hyvät sävyt tummemmillekin ihon sävyille. Plus tuote on suomalainen mikä itselle antaa jonkinasteista mielenrauhaa. Aiemmin käytin saman sarjan yhtä tummempaa sävyä mutta koska on talvi tarvitsen vaaleamman sävyn. Tämä tuntui sopivan tummaan ihon sävyyni. Tykkään eniten siitä, että Lumenen puuteri on melko paksua tavaraa ja peittää hyvin, sekä säilyttää mattapinnan n. 6 tunnin ajan ilman korjausta. Kasvoissa se tuntuu ehkä hivenen raskaalta ainakin puuterivipalla levitettynä joten en suosittele luonnollisemman ja kuulaamman meikkipohjan sporttaajille. Lisäksi rasia on iso, tuote edullinen ja riittää pitkäksi aikaa<3

Color tattoo 24 gel cream eyeshadow
- Mulla on samaa luomiväriä myös mustaharmaana ja kultaisena. Kokemuksen mukaan väri pysyy parhaiten kun se levitetään sormella luomelle (2 kerrosta näyttää tasaisemmalta ja tummemmalta). Värin voi kiinnittää laittamalla päälle jotain värisävyyn sopivaa luomiväriä. Halusin päivittäiseen käyttöön ruskean sävyn koska smokey eye lookkeihin tuo geeliväri on ihan uskomattoman parasta<3 Suosittelen kyllä kaikille.

Ks. Ylle


Ostin uutta suosikkiherkkuani, joka saattaa kuulostaa hullulta yhdistelmältä mutta on ihan killerihana välipala: chilisuklaata. WAAT? Jep jep joo. Yhdistää kaksi aineenvaihduntaa nopeuttavaa ainesosaa: Chili ja tumma suklaa. Molemmat siis saavat kropan polttamaan kaloreita nopeammin ja enemmän. Itselle tulee hiki tätä maistellessa vaikka se ei kovin tulista edes ole. Kuitenkin ilmeisesti toimii..?

Suositan kokeilemaan. Levy on ohut joten vaikka se menisi yhdeltä istumalta ei tarvitse potea huonoa oloakaan (ainakaan jos osaa olla olematta tiukkis itselleen). :)


Rakkausrakkaus! Mun on pitänyt jo sata vuotta ostaa tosi basicit, tosi korkeat, pikimustat kiilakorkonilkkurit. Nämä yksilöt bongasin jo H&M:ltä aikaa sitten. Kuitenkin mokomat olivat mokkajäljitelmää, jonka tuhoan yleensä alta aikayksikön ja hintaakin oli tuolloin 39,95e joten ajattelin että I´ll pass.

Nyt muruset olivat kuitenkin Alessa viimeinen pari ja sattuivat olemaan kokoani! Maksoivatkin vain 15e joten sain näistä kivat kengät keväälle.

Mustat kiilat ovat kivat esim mustien/muuten tummien housujen tai leggingsien kanssa. Niillä voi huijata kivat gasellisääret vaikka olisikin 157,5cm smurffi niinkun mä. :D Lisäksi arkinenkin asu on kivasti naisellisempi kun kopsuttelee näillä massiivisilla popoilla menemään. Olen myös hulluna puolihuomaamattomaan käärmeennahkakuvioon ja näissä sitä ikäänkuin onkin. :O


Aika on viime päivinä mennyt työhakemuksia lähetellen ja Tila Tequilan Shot At Lovea katsellen. :D Parasta aivokuollutta viihdettä. Woop woop.

Olin jo unohtanut miten nätti Miss Tila mielestäni olikaan joten päivän fitspona toimii Tila Tequila!<3

Gorgeous abs. <3___<3 Tuommoinen vatsa on ihana. Just tuollaisen tahtoisin hehs. Ikävä kyllä paino on noussut taas. En tosin jaksa stressata. Ainakaan ei ole koko ajan kylmä ja väsynyt olo enää. :)

Tilan hiukset ja meikit ovat myös tosi inspiroivat. neiti on tehnyt myös musiikkia.




Löysin Tilasta myöskin kuvia mustalla tukalla mutta se ei omasta mielestäni tuo naisen piirteitä ihan oikeuksiinsa. :P Vaaleanruskea oli suloinen. Mutta koska oma tukkani on tumma päätin läntätä myös nämä nyt tänne. :)

Muffin tops I has dem. Haha Onneksi se ei haittaa, koska yllätyksekseni voitin Lady Linen järjestämän arvonnan ja saan 60e arvoisen lahjakortin naisten salille sekä pt-ohjausta muutaman tunnin. Jesh. Päätin ottaa härkää sarvista ja raahata itseni salille. Uskon nyt olevani valmis siihen ilman että paineistun mokomasta liikaa. :P

En usko sen laukaisevan syömishäiriötäni enää. Syönhän nykyään leipää ja suklaatakin. Woop woop. Ja kebabbia... XD Rakasta vihollistani<3 Toivottavasti kebabeläimet kuolevat sukupuuttoon lähiaikoina. On ihan liian hankalaa asua ihanan kebabravintolan naapurissa ja yrittää olla syömättä siellä ihan joka ilta<3

Anyway oon todella tyytyväinen koska nyt kun tiedän mitä haluan kehittää pystyn paremmin toimimaan PT:n kanssa yhteistyössä. Tavoitteena olisi harjoitusohjelma joka tähtää tiimalasivartaloon ja alaselän vahvistamiseen (töitä varten). Rasvaprosentin suhteen en tiedä. Jos se menee alemmas ok. En aio alkaa vippaskonsteilla laihduttelemaan koska se tarkoittaa aina mulal ruokavalion kanssa perseilemistä.

Tuli tämä kyllä hyvään saumaan koska halusinkin aloittaa harrastuksen.


Onko kukaan käynyt Lady Linella? Kokemuksia?




Haha LOL. Ihuna kuvva<3 Huomiseen sitten. :)

4 kommenttia:

  1. Mä kävin kirkkonummen lady linella 2 vuotta sitten kevään, ja tykkäsin kyllä kauheesti ! Tunteja oli monipuolisesti, laitteet oli siistejä ja kunnossa + koska lady linel on vaan naisii, oli jotenki kauheen kiva treenata muijaporukassa aina ! ei ollu niitä miehiä jotka esittää siellä sillee "HOOOO NOSTAN 274443 KILOOOOOO!!!!" vaan pysty treenaa silleen kivan rauhassa. Ohjaajat oli kans ihan huippuja !

    VastaaPoista
  2. Joo just siihen itsekin ihastuin Lady Linen ideassa: saa mennä rönttösen näköisenä eikä tartte aatella et kun pyllistelee siel kyykkyi tehdes et on kun kinkkupala nälkästen kojoottien seassa... :P

    Vähemmän paineita. :) Ja huomenna mulla on pt:n kanssa tapaaminen ja se kuulosti kyllä hyvältä. Osaatko sanoo onko solkkumahdollisuuksia? :)

    VastaaPoista
  3. Ainakin meidän ladylinella oli kans solkku, mut sitä ei tullu kyl käytettyä (koska pieni ääni mun pään sisällä huutaa huijausta ja toinen mainostaa ihosyöpää.....) :'D sit löyty kans infrapunasaunaa, normisaunaa ja hierovat tuolit niiden hyvien laitteiden lisäks ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ittel kans kauhistuttaa lähinnä toi ihosyöpä juttu. :// Himottais kokeilla. :)Joo meil noi samat jutut! Ihana sali kyl. :)

      Poista