keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hajoan aamuihini...


Ja pahimpia on aa-aaa-aaamut, joiden päättymistä ei näy! Niinkuin Maija Vilkkumaakin laulussaan toteaa. Musta tuli sitten sunnuntaina inttileski. En edes muistanut miten ikävää ne ekat kaksi viikkoa oikein ovatkaan. Mun on niin kova ikävä että sydän halkeaa. Olen niin tottunut paremman puoliskon seuraan että tuntuu ihan kummalta kun se ei olekaan täällä.

Ja jos musta tuntuu ikävältä niin en edes uskalla ajatella miten paljon sitä harmittaa. :S Mä saan kuitenkin nukkua ja syödä mitä haluan ja käydä kaupoilla ja nähdä kavereita. Intissä ei tehdä muuta kun jäpitetään, juostaan, kannetaan, ammutaan, huudetaan ja herätään epäinhimillisiin aikoihin haisevasta tuvasta askeettisista sängyistä, jotka täytyy pedata niin, että ruudut on linjassa tai sitten tulee punkan räjäytys... Niin että tiedän kyllä että aiheesta nutkuttaminen on paksua kun olen kuitenkin nainen ja saan sentään olla kotona. Mutta ikvä nyt vaan on IKÄVÄ.


Intissä ei ole helppoa eikä inttileskellä ole helppoa. Onneksi intti on mielettömän minimaalinen osa elämästä niin kyllä niin lyhyen ajan seisoo vaikka päällään ja hammasta purren. Tai itse ainakin aion. Loput 50% riippuu tietysti poikkiksen omasta sietokyvystä..
 Kaihertaa<3


Sunnuntaina mua ei kyllä pitele mikään hyppäämästä sen syliin juuri noin.

Ainiin. Tänään olin useassa työhaastattelussa. Mielestäni ne menivät kivasti. Huomenna on vielä yksi. GAARGH. En pysty keskittymään mihinkään kun mietin vaan kultaa. Ostan kyllä itselleni ison nallen huomenna mitä voin sitten halailla. :P Joo niin mäö teen. Ja kilon suklaata. Ja vuokraan sinkkuelämää tuottarin ja teen kasvonaamion. JESH.


Nyt alan kuitenkin pillittään ja passivoidun jos en piiskaa itteeni pois tästä koneen vierestä murehtimasta yksinäni. Voihan se olla että kullalla ei ole edes ikävä joten on noloa ja säälittävää että mun on jo. Eikä tää ole eka kerta kun ei nähdä muutamaan viikkoon. (Ja yms muita tekosyitä ja motivoivia preppipuheita itselle vol 400.)

Nyt panen juoksukengät jalkaan ja juoksen niin kauan että sydämeen sattuu hapenpuutteesta eikä kaipuusta. Tuleepahan rakentavaan käyttöön mokoma olo!!

Ens postauksessa jos puhtia riittää voisin kuvailla teille muutaman uuden uutukaisen Ora Ora Gyaru -itemini jotka kotiutin kirppikseltä tänään<3. Peace ja Love ja toivottavasti teidän miehet menee sivariin. :`D

RUN LIKE A MOTHERFUCKER!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti