tiistai 15. tammikuuta 2013

Shoppingu.



WAAAH, hello angel-baby-bunnies-hunnies<3. VAROITUS: inttilöpinää.

Ette ikinä arvaa missä olin sunnuntaina? :D No Parolassa tietysti poikkista katsomassa. Mwah mwah, se oli niin ihanaa. Meinasin seota housuihini jo lauantaina ja ajomatrka tuntui ihan siltä kuin olisin ajanut kiinaan. Odottavan aika on pitkä. Epätoivokin meinasi ihan vallata kun armeija marssitti koko vuosierän alokkaita hiekkakentälle ja meidän tyttöjen tehtävä oli löytää oma kulta sieltä kaikkien seasta. Meinasin jo itkuun purskahtaa etsittyäni kultaa 20 minuuttia, mutta sitten sen osasto marssi juuri ohi. Oli aivan kun en olisi nähnyt miestäni kuukauteen. Reissu oli loistava ja ainakin tuntui vaan vahvistavan kovasti meidän suhdetta ja varmuutta toisistamme ja siitä ettei ole välimatkasta huolimatta pelättävää.

Mulle ihmetellään usein miten meidän kaukosuhde on kestänyt. Välimatkaa meillä on normaalisti nimittäin 120km. Useimmiten ihmiset ajattelee kaukosuhteiden olevan ihan tuhoon tuomittuja, mikä on musta hassua. Well oh well. Mun parisuhteessani se välimatka ei tee kun vaan taloudellista hallaa. Junaliput on kalliita. Muuten elämä on aika normaalia. Nähdään toisiamme 2-3 kertaa viikossa (nyt tietty vähemmän kun muru on intissä) ja vuorotellen käydään toistemme luona. Nykyään on olemassa Skype, jota hyödynnetään kyllä ahkerasti. Samoin älypuhelimet: lähetellään toisillemme kuvia tapahtumista ja tekstareita ja soitellaan paljon.


(BONUS: Yläkuvassa Ted, mun uusi hankintani korvaamaan inttileskenä vietettyjä yksinäisiä iltoja. :D Ja kyllä, Ted on melkein mun kokoinen. Ted on hankittu Citymarketista ja maksoi 30e ja sain kyllä komeat naurut muilta ostostelijoilta kun raahasin lauantai iltana itseni kokoista Teddy-nallea kun muut raahasi Lapparin tvelvuja.)

Musta kaukosuhde voi onnistua. Mutta se on täysin kiinni niiden kahden ihmisen yhteensopivuudesta ja tunteiden tasosta, sekä tietty rahasta. Jos ne kaks ihmistä jakaa samat arvot ja toiseen on helppo luottaa sekä säännöt on lähes tulkoon heti selvät molemmille sen enempiä ihmettelemättä niin se suhde on ihan hyvällä pohjalla. Tosi usein kuulee sellasta: "No paskan marjat kaukosuhde mitään toimi. Siellä se panee muita. Mistä sä voit tietää mitä on meneillään?" Mutta musta kukaan ei voi koskaan täysin tietää. Jos joku haluaa pettää parisuhteessa niin kyllä siihen aina joku rako löytyy, asuttiin sitten samassa asunnossa tai eri kaupungeissa. Mua on petetty pitkässä parisuhteessa ihan nenän alla. Kyllä onnistuu. Vastaus onkin et pitää pystyä luottamaan. Jos et luota, et onnistu.

Lisäksi kaukosuhteessa olevien sääntöjen ei pidä ahdistaa kumpaakaan. Ei pidä tulla sellaista oloa, että joutuu luopumaan paljosta ollakseen yhdessä. Sääntöjen pitää tulla luonnostaan. esim: Voiko mennä kahville toisen sukupuolen edustajan kanssa kertomatta kumppanille? Siinä yksi kysymys johon eri pariskunnilla on ihan eri säännöt. Tärkeintä on kuitenkin että molemmat ajattelee samaa vastausta. Sillä tavalla toiseen on helppo luottaa.

Kaukosuhdetta pitää huoltaa. Pitää skypettää, pitää soitella ja tekstailla. Kertoa kuulumisia ja tapailla. Viikonloput on yleensä uhrattava parisuhteelleen. Jos ei tahdo tehdä sitä niin voi olla varma ettei toimi. Molempien pitää olla valmiita tulemaan toisen luokse. Toisin sanoen, se on tasapainoilua ystävien ja miehen kesken, mutta mikä suhde ei ole? Kaiken kaikkiaan kaukosuhde voi olla yhtä hyvä kuin mikä tahansa muukin. toki haluaisin asua mieheni kanssa jo yhden katon alla, se vain ei ole järkevää tässä elämänvaiheessa ja tilanteessa. Sen näkee sitten. :) Tämä nyt vain rohkaisuna niille joita kaukosuhde jännittää. Jos toinen on ihana ja puitteita löytyy rahallisesti ja viitsimistä niin ei kannata päästää tilaisuutta menemään. :)


Huuh. Kylläpä tuli paasailtua. Haha. Olen vaan keskustellut asiasta ummet ja lammet niin monen kanssa ja menee aina väittelyksi ja yleensä melko ärsyttäväksi. Joten kantani voi tästä lähtien lukea yltä. XD Nyt pikkuisen Tila Tequilaa kaikille. Hihi. Kaunis<3 Ihana meikki tuossa yllä. :)

Haa! Löysin Miss Tilasta kuvan, jossa sillä on lähes saman värinen tukka kun mulla. :)) Olin ihan hype hype. Kiva pitsa. XD

Omg. Jos joltain voisin näyttää niin Tilalta. :)) Kroppa on ihana, joskin keinotekoinen. :P Plääääh.



Tänään kävin uudella salillani esittelykierroksella. Palvelut olivat kattavat ja hintakaan ei ihan mahdoton ollut. Olen kaavaillut uuden harrastuksen aloittamista jo kauan koska koen että se helpottaisi oloani ja olisi terveellinen vaihtoehto tässä elämäntilanteessa kun poikkis on intissä ja aikaa on liikaa käsissä. Miksei sillä kannattaisi sitten parannella kroppaansa??

 Urheilu on kuin laittaisi rahaa pankkiin ja olisi kiva kokeilla kammoksumaani ryhmäliikuntaa. Olen muutenkin ottanut elämässäni uutta suuntaa ja tajunnut mitä haluan. Ehkäpä voisin antaa nyt sille hotjoogalle ja bodypumpillekin mahdollisuuden, sille ärsyttävälle vetäjälle joka ei ikinä hengästy ja jonka mielestä aina "JAKSAA JA JAKSAA (vaikken kyllä jaksa ja siksi se onkin niin saatanan ärsyttävää kun ne hokevat sitä)", niille muille ihmisille, joiden edessä nolottaa kun menen vasemmalle kun huudetaan oikealle ja jotka nostavat enemmän rautaa kun mä ja joiden kuvittelevan vainoharhaisena nauravan mulle kun nauravat omille jutuilleen. Niimpä niin. Mitäpä mä siinä menetän jos kokeilen. Aina voin vetäytyä pumppaamaan rautaa yksinäiseen ylhäisyyteeni ja kuikuilla sieltä nurkista kaikkia muita. XD

Anygay, huomenna menen 12.00 kirjoittelemaan soppareita sinne. Sitten menen heti jollekin ryhmäliikkatunnille, että saan kammoni pois. Hehe. Ja sitten saunaan. Ai että, ihana vapaapäivä. En malta odottaa huomista muutenkaan koska näen Karitan. Karita on uus kaverini, jonka kanssa ollaan hurahdettu näihin kehojuttuihin, hypetetään syömisestä, urheilusta ja kaikesta muusta pinnallisesta. On oikeastaan kivaa tavata joku muu yhtä innostunut. :) Ja nyt kun alan käydä noissa jutuissa niin enköhän saa lisää höpistävää. Hehheh. Ikävä kyllä Karita ja mä ollaan usein eri vuoroissa. FML. Oma uravalinta tosin.... :P No tuleepahan lisiä, joilla ostella sitten palkkaria ja maitorahkaa. LOL.


Jostain syystä tykkään Tilan meikeistä mielettömästi. :) Oon aina ollut suurten nudehuulien ja tumman silmämeikin ehdoton fani. Musta se look sopii yllättävän monelle ja on seksikäs ja naisellinen. Huulista puheenollen ostin tänään aivan IHANAA luontaistuote -huulirasvaa: Munkens Bisalmia. Ihan loistotavaraa ja maistuu (joulu-)piparilta. Suosittelen kaikille joiden nudehuulet on vaan unelma koska iho halkeilee ja kuivuu talvella. :DD Ei kuivu enää jos käytätte Munkens Bisalmia. Ainakin Life myy sitä. :)

Päivän naama illalla kämäsenä. :D Oh jeah, kämäisyys, JEAH!

Meep meep. Huomenna meen rukoilemaan Glohairiin josko olis millään mahdollista saada lettipidennykset. Ne on siitä hyvä pidennysmenetelmä, etteivät rasita omaa hiusta, joten hiusta kasvattaville ihan loistava vaihtoehto. Olen päättänyt muuttaa tyyliäni hieman. Keskityn uusien vaatteiden oston sijaan siihen, että ostan vain basic-tyylikkäitä vaatteita ja niitä joista todella todella pidän. Tiedän että kaikki ajattelee nyt että daa mutta kun on ollut ihan shoppailuholisti viimeiset 5 vuotta niin tää on iso askel alkaa ajatella oikeasti mihin sen rahansa laittaa. Woop woop.

Ja shoppailusta puheenollen nyt niihin HARKITTUIHIN shoppailupäätöksiin:

Maailman huonoin kuva H&M:n lörttöpaidasta. Mulla on lörttöjä vähän. Ne laskeutuvat mulla paskasti ja saavt mut yleensä näyttämään muumimöröltä tai hemulilta. Noh tämä yksilö laskeutuu kauniisti ja on klassinen. Sitä voi pitää juhlassa ja arkena. Ok gj Noona, hyvin ostettu (sori huono kuvanlaatu, väri vääristää, on kirkas sininen)

H&M: 9,95e


Mustat Karl Kani College-housut sivutaskuilla. Okei. Karl Kani on varmaan ainoa merkkituote, johon olen hurahtanut ja se on just nämä Kanin naisten kollarit. Urheilu ja vapaa-ajan vaatteissa tykkään panostaa merkkiin, koska useimmiten just näitä vaatteita pestään usein ja pidetään urheilun ja oleskelun aikana. Ne siis kuluu ja kauhtuu nopeasti, nukkaantuu ym. Urheillessa ja oleskellessa olon tulee olla mukava. Siks tykkään että materiaalit on hyviä ja vaatteet sopivia ja mukavan mallisia. Kanin kollareiden paras puoli on toi vyötärö: Se on just sopivan napakka pienivyötäröiselle muttei aiheuta mitään jenkkamakkaroita helposti. Myös puntit ovat ihan mahtavat: Niissä on pienet vetskarit sivuilla niin, että ne sa hilattua polveen ja kiristettyä polvimittaisiksi esim kesäkuumalla tai tanssiessa: Jolloin eivät ole tiellä. Eli ovat mielettömän mukavat päällä. Materiaalista sen verran että ainakin mun aiemmat harmaat Kanit On pysyneet ihan samanlaisina kuin ostovaiheessa vaikkakin olen niitä pessyt ja pitänyt tuhat kertaa. En olisi halunnut reisitaskullisia mustia kollareita, mutta myyjä kertoi, että Kanin maahantuoja on lopettanut toiminnan eli uusia ei taida olla tulossa. Niimpä sitten kotiutin nämä yksilöt koska mun puolestani kaikki muut kollarihousut voivat painua helvettiin. XD Hehe.


Bronx: 30e (norm: 54,90e)

Mä olin tänään ihan innoissani kun PT kehui muo söpön pieneksi ja hoikaksi. Olin  tosi hyvillä mielin koko loppupäivän vaikka tiedänkin että niiden tehtävä on varmasti mielistellä asiakasta, koska silloin ne saa todennäköisemmin myytyä palveluitaan. Hehs. No anygay. Mun nykyiset suosikkifarkkuni ovat alkaneet pudota päältä ja ajattelin niiden venyneen. Niimpä suuntasin kaupoille Cubukseen. Cubuksen Ja New Yorkerin farkut sopivat mun vartalotyypille parhaiten (tiimalasi) ja ovat tosi mukavia koska ovat stretchiä useimmiten. Yllätyin sikana kun mahduin koon 25 farkkuihin. O_______o

Tiedän farkkujen olevan toki stretchiä, mutta olin silti iloisesti yllättynyt. Mielestäni se on ihan kiva farkun koko. Hihi. Tykkään että farkut melkein soi päällä ostovaiheessa, sittenhän ne löystyvätkin piakkoin.


Cubuksen koot tosin ovat kai aika isoja. Noh kiva kuitenkin. :) Näissä farkuissa oli joku pieni valmistusvirhe joten sain alella.

Cubus: 16,00e


Kaikissa sukissani on reikiä, joten ostin sukkiakin. Oikeanpuoleiset tosin sain ilmaiseksi koska Cubuksen kiva myyjä unohti ottaa niistä hinnan ja laittoi ne vaan kassiini. Koska olen ahne mulkku en sanonut asiasta mitään vaan otin ilmaiset lahjoitussukat vastaan. :DD

Lateksipornoleggarit. Köhköh. Oon jo pitempään halunnut nämä. Joku kinky puoli mussa sanoo että nää on tosi rajut pikimustien kiilanilkkureiden ja löysän vaalean sävyisen yläosan kanssa. :D Ja toinen puoli sanoo et näytän joltain hulluks tulleelta wnb kissanaiselta ne jalassa. En kuitenkaan voinut vastustaa sitä että nyt kun alan punttaan niin kun perseeni pyöristyy niin vähänkö se on magee ja pinkeä kun laitan nämä jalkaan. Sit voin tuijotella sitä himassa joka päivä ylpeenä: Ai että. Juu noh saa nähä uskallanko pitää näitä ikinä. XD

Gina Tricot: 5e

Joops. Nyt kun aloitan urheilun taas ns. tosissani kotiurheilun sijaan tarvitsin jonkun kassin jossa roudata kaikki kuteeni ja palkkarini ja muun sälän koska olen mieletön romunkerääjä. Spottasin Stadiumissa tämän keskikokoisen Puman urheilukassin ja totesin sen tulevan hyödylliseksi.Niimpä se lähti mukaani. :)

Stadium: 29.95e


Ja sitten mun elämäni varmaan kallein vaateostos. >__< Mulla ei ole tapana esitellä alusvaatteitani tässä blogissa. En koe sitäkään mitenkään oudoksi koska alusvaatteet ovat ihania, mutta jotenkin ei ole mun juttuni. Kuitenkin päätin jakaa kokemukseni tästä urheiluliivistä, jonka ostin juuri. Kyseessä siis elämäni ekat kunnon urheiluliivit.

Eli Shock Absorber Bra. Juoksuurheiluliivit, joissa mainostetaan olevan yli 70% liikkeenpysäytys. Eli tissit pomppii urheillessa 70% vähemmän. LOL. Tukilevel näissä on 4 eli korkein mahdollinen. Sisäpuolelta liiveissä on monta kerrosta erilaisia tukikankaita niin, että ne tuntuvat melkein enemmän joltain panssarilta kuin urheiluliiveltä. No sanomattakin selvää, että ovat melko hyvät isorintaisemmille naisille. Omaa kokoani en nyt ala jakamaan tässä mutta se on melko harvinainen ja vaikeahko löytää mistään urheiluliikkeestä. Niimpä olin onnesta soikea kun löysin lähes sopivat Stadiumista.


Urheiluliiveissä on kahdet hakaset, joista huolimatta liivi on helppo pukea ja riisua. liivi on todella napakka rinnan alta. Ainoana miinuksena huono säätövara olkaimissa. Hyppiessä ei tunnu pahalta: tukevat melko kivasti vaikka mielestäni enemmänkin voisi.


Stadium: 59,95e (Hui saatana kun kalliit, toiv kestävät käyttöä. :P)

2 kommenttia:

  1. Urheiluliivit on maailman paras keksintö<3 Ostin omani 2 vuotta sitte takaperin, enkä voi ymmärtää et miten oon voinu treenata ilman niitä.... Nyt ne on jo löystyneet eikä tue niin hyvin, nii mikää ei oo niin mukavaa ku heittää urheiluliivit päälle, ei purista tai paina mistää, mut tukee varmasti, vaikkei treeneihin oliskaan menossa :'D
    Mul on siis tollaset "toppi"malliset, eli ei hakasii !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Noi on kyl ihan jees. Olis kiva kun olis viel ihan oikeesti mun kokoo. XD Mut tarpeeks lähellä. :D

      Poista