torstai 31. tammikuuta 2013

Kosmetiikkaostoksilla Victoria´s Secretin jalanjäljissä


 Yh
Hello Angel Baby Bunnies!

Viime postauksesta ehtikin taas vierähtää muutama hetki. :P Oih ja voih, olen laiska, pyydän anteeksi. :) Välissä olen käynyt töissä ja nukkunut flunssaani pois. Onneksi se alkaa pikkuhiljaa hellittää ja eilen uskalsin jopa vähän urheilla. JEE! Alkoi kyllä jo pää hajoilla kun en päässyt mitään tekemään.

Anyway, olen nyt kipeänä ollessani viettänyt paljon aikaa ruudun ääressä.  Yhtenä päivänä olin tylsistynyt ja aloin googletella Victoria´s Secret mallien meikkitutoja, koska nehän tunnetusti on mielettömän kuumia ja kauniita ja terveen näköisiä malleja. Innostuin niin meikkitaiteilijoiden vinkeistä, että päätin hiukan uudistaa tuota omaakin meikkipussiani muutamilla uusilla tuotteilla. :D


Kuten tiedätte rakastan kosmetiikkaa. Olen kuin harakka, kaikki kimaltava, uudet värit ja huulipunat kiehtovat hullun lailla. :) En tykännyt vanhoista meikkituotteistani, etenkään pohjustustuotteistani koska ne saivat joko ihoni näyttämään kakkumaiselta, eivät peittäneet ongelma-alueita tai iho alkoi kiiltää lyhyen ajan jälkeen.


Niimpä marssin tänään kuluttamaan rahojani Sokoksen kosmetiikkaosastolle, jossa joku topakka myyjätäti auttoi tuotteiden valinnassa. Kerroin, että haluaisin kuulaan ja terveen näköisen ihon ja monitoimituotteen, joka peittäisi niin punoitukset, kuin sitten kaikki läiskät ja epätasaisuudet. Hän suositteli pitkän harkinnan jälkeen Joe Blascoa. Eeek. Tiedän, kallis merkki, mutta olen kuullut siitä vain hyvää. Kuulemma tehokasta tavaraa. :P


Kuvankaunis enkeli, Adriana Lima näyttää mallia kuinka kasvot saa hehkumaan näyttämättä tunkkaiselta.


Naamaspämmi parin päivän takaa. Oli ahdistavan epäkuvauksellinen päivä ja tukka oli kuin variksenpelätillä.....


Herpie, derpie, this is why I NEED Joe Blasco.


Kosmetiikat<3


Pyysin myyjää näyttämään BB-creamin, joka tekee yhtä mataksi ja pitää mattana yhtä pitkään kuin Nude Magique, jota olen aiemmin käyttänyt, mutta olisu peittävämpi. Myyjä suositteli Garnierin uutta BB-creamia öljyiselle iholle. Selkeästi peittävämpi. En ole vielä kokeillut tätä, mutta pian kokeilen. :)

Apua, unohdin hinnan. :P

 No 7. Skin Illuminator, sävy PINK - 14.95e

Tökötti on levitettäessä vaaleanpunaista, mutta sulautuu ihoon heijastaen valoa. Tämä siis highlighteihin tarkoitettu, kasvojen korkeille kohdille tuomaan kuulaan ja terveen näköistä hehkua. Tykkäsin tämän tunnusta iholla kaupassa, silkkinen ja kosteuttava. Kasvoille en vielä ole kokeillut.


 Joe Blasco: Special Red Neutralizer - 34,00e (!!!!!!!)


Tätä ainetta tarvitaan oikeesti sellanen kärpäsen kokoinen pilkku tummille ihoalueille ja se peittää MITÄ VAAN. Ja kirkastaa ihoa, helppo levittää, paksua mutta tahmaista ainetta joka sulaa ihon lämmössä ja levittyy helposti sormella tai siveltimellä. Tämä krapula-aamujen selätykseen ja alle 4h yöunien jälkeen. :)

Arvostelen myös kokeiltuani käyttöön! Todella moni bloggaaja on kehunut.


Isadora Eyeshadow Quartet: 61 Golden Sunset - 16,00e

Isadora on melko edullisista meikeistä ainakin oma ehdoton suosikkini ja luottomerkkini. Erityisesti Isadoran luomivärit ovat pigmenttisiä ja tuntuvat kasvoilla pehmeältä ja silkkiseltä. Useimmat pysyvät melko hyvin.


Golden Rose Eyeshadow: Pearl - 2,50e

Seppälästä tavallinen vaaleanpunainen monoluomiväri.


Pinnejä ja muita hiusjuttuja. :) 3-5e Sokos.


Maailman rumin meikkipussi<3 H&M:ltä 3e. Tarvitsin isomman pussin ja tuo sattui olemaan vain sopivan kokoinen ja alessa..

Lumenen Eyebrow fix -geeli 7e.


Random ihorasvoja oliivilla ja aloe veralla, rakastan yleensä tuotteita, joissa on jompaa kumpaa. Aloe vera on ihana ihon kuorinnan jälkeen koska se rauhoittaa ja oliivi taas on hyvä kosteuttava talvella. 2e kipale alessa. :) Lisäksi ostin ehdotonta luottohoitoainettani Spray Moisture Kickiä josta unohdin ottaa kuvan.

Palailen meikkituotearvostelujen merkeissä. :) So long for now!

3 kommenttia:

  1. näin sut eilen kaupungissa, ja ei hitto sun kehos on jumalainen näky. :D kun muistan miltä näytit aiemmin. god damnit, lady! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei siis sillä että ennenkään näytit pahalta, mut hyvänen aika oot saanu ison muutoksen tehtyä!

      Poista
    2. Hmm kiitos. :) Kuka lienetkään..? Anonyymeille on hankala vastailla kovinkaan syvällisesti. :) Juu no pääsin tavoitepainooni. Nyt oon kylläkin turvoksissa ja koitan päästä takaisin treenirytmiin kun oon ollut pois kipeänä. Täytyy aloitella hitaasti, ja tottakai paino lisääntyi sinä aikana kun olin sängyn omana mikä tietysti vitutti. >___< Uutta yritystä, kyllä se kesäkunto sieltä vielä tulee. :)

      Poista