sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sinä, minä ja intti


Hello, angel-baby-bunnies! :D Haha. inttileskeytymiseni kunniaksi ja omaksi piristyksekseni hankin eilen suuren, noin itseni kokoisen pehmolelunallen, jota kelpaa sitten halailla kun mies on intissä. LOL. Aiheutin Citymarketissa jonkin asteista hilpeyttä kun muut täysikäiset kantelivat lauantai-illan kunniaksi jonoissa karhun mäyriä ja itselläni oli ainoana ostoksena purkkapussi ja massiivinen halinalle. Naurunpyrskähdyksiä kuului auton ovelle asti. :D Haha. Isoa lapsetti.

Tänään olin intissä katsomassa kultaani, joka on nyt ollut siellä palveluksessa viikon (joka on tuntunut ihan vuosituhannelta). Viikko on ollut varmasti molemmille osin hankala. Pääasiassa koska ollaan suht tiivis pariskunta.  Onneksi siis intti järjestikin "Sinä, Minä ja Puolustusvoimat" -teemapäivän, jonka ideana oli kannustaa pariskuntia jaksamaan intti yhdessä. Päästiin siis Parolaan moikkkaamaan omia rakkaita.

Haluankin nyt jakaa muutamia viisauksia muille inttileskille (omakohtaisia, koska olen toista kertaa inttileskenä) ja sielläkin kerrottuja.

Musta intti ei ole huono asia parisuhteen kannalta. Päinvastoin. Periaatteessa intin kestää jos suhde on hyvä ja kumppani sinulle sopiva. Musta tärkeimpiä juttuja ovat luottamus kumppaniin (ettei välimatka pelota kumpaakaan), usko suhteen kestämiseen eli tietty me-kaks henkisyys ja se, että intistä ja duuneista huolimatta yritetään tehdä aikaa suhteelle ja olla molemminpuolin ymmärtäväisiä moodswingien suhteen.

Musta vaikeuksia kestävä pariskunta jakaa samat arvot. Mikäli on samat arvot ei tarvitse pelätä niin paljon. Ikäänkuin parisuhteen säännöt ovat melko selvät alusta asti tai sitten ihan helposti neuvoteltavissa niin, ettei kumpaakaan pelota eikä toisaalta tunnu että toinen rajoittaa sua. Niin ei synny turhaa skismaa ja toisen kanssa oleminen on helpompaa.

Toinen mikä on hyvä olla musta on yhteinen huumorintaju. Nauretaan samoille, paskoille jutuille. Se on ihan mielettömän kiva tunne kun toinen ymmärtää sua ja on hauskaa vaikkei oikeastaan tehtäisi yhtikäs mitään. Sillä tavalla pariskunta voi viettää kivaa aikaa yhdessä vaikka varusmies oliskin väsynyt ja haluais viettää aikaa kotona.

Tyttöystävän tulee olla ymmärtäväinen. Inttimies tarvitsee haleja, seksiä, unta, ruokaa ja kavereiden seuraa tasaisessa määrin. JA LUULTAVASTI eri määrin kuin tyttöystävä. Lisäksi intti vie ison osan miehen ajasta, joten täytyy olla valmis kuuntelemaan paljon tarinoita Rambon seikkailuista, kun hän ryömi taas kerran mudan ja palavan rakennuksen ja suon ja ui järven yli, voitti ainakin 6 muuta varusmiestä paljain käsin taistelussa ja ampui kaikki laukaukset taas keskelle maalitaulua minkä jälkeen nukkui luhalla kaivamassaan poterossa -30 asteen pakkasessa vihollisleirin tuntumassa. Wau. Ja sama stoori ensi viikolla. :D Intti on tärkeä miehelle, iloitse siitä että se haluaa jakaa kokemuksensa kanssasi.

Intissä on hankalaa. Tyttöystävä ei voi olettaa voivansa kaataa murheita aina toisen niskaan ja varusmiestä ei ainakaan kannata kiristää tyylillä: "Jos et nyt vastaa niin mä ainakin meen baariin ääh  ja nyyh!!", koska suurimman osan ajasta muru ei pääse puhelimeen ihan itsestä riippumattomista syistä. Kannattaa tukeutua myös muihin tukiverkkoihinsa intin aikana.

Parhaimmillaan poikkiksen intin aikana saa löydettyä itselleen omaa aikaa, kivoja uusia harrastuksia ja aikaa ystäville ja perheelle. Miehen kanssa ehtii olla koko elämän, ei tarvitse olla tulenkatkuinen kiire. Oma kokemus yhteisestä päivästä oli aivan ihana. Molemmat tultiin siihen lopputulokseen ettei kumpaakaan pelota vaan otetaan tämä luottavaisin mielin vastaan ja opetellaan tukemaan toisiamme uudella tavalla ja myös molemmat pärjäämään enemmän omine nokkinemme. Osataanpahan arvostaa sitä yhteistä aikaa joka sitten vihdoin saadaan. Päivä oli mukava. En muista koska olisin viimeksi ollut näin onnellinen ja todella toivon että voin antaa saman myös hänelle ja saan jatkossakin aina nauttia kullan seurasta<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti