lauantai 15. joulukuuta 2012

Because fuck you, eating disorder! ,,|,,(-__-),,|,,


 Yeah tänään on mulla virallinen FYED päivä aka fuck your eating disorder.. :D Ideana ajatella jotain positiivisia ajatuksia itsestään ja vahvistaa hyvää kehonkuvaa. Itse makaan just sängyssä ja toteutan yhtä kivaa nukkumaanmeno rauhoittumisharjoitusta jossa lasketaan oman elämän ihania asioita, joten ajattelin jakaa tällaisen kivan ja motivoivan tunteen. Tiedän että syömishäiriöt on iso asia ja kosketaa laajaa joukkoo erityisesti varhaisaikuisia ja nuoria. Ja jos etsit thinspoa ja oot sattunut munkin blogiani selaamaan on todennäköistä että saatat tarvita tsemppausta tällä saralla. JOTEN LUE ETEENPÄIN, MURU! ;D

 


Kysyin mieheltäni kumpi on seksikkäämpää, seksikäs nainen jolla on huono itsetunto vaiko se hieman pyöreämpi jolla on rautainen itsetunto. Jälkimmäinen voitti 6-0 ja niin se varmasti meneekin varsinkin vakavissa suhteissa.

 Ihmisillä on kovia paineita ja luullaan ettei vastakkainen sukupuoli edes kiinnostu jos ei olla supermallin mitoissa. Suurimman osan ajasta kuitenkin persoona hakkaa ulkonäön vaikka se kuulostaa kliseeltä. Itsevarmuus on ehkä pukevin ja vetävin piirre ihmisessä ensitapaamisella. Oon melko varma että vaikka olisin millainen manaatti niin jos mulla olis tarpeeksi itsevarmuutta joku ei saisi mua mielestään. ;)

Mietin tänään yhden tutun kanssa miks niin useat tytöt törmää douchebag jätkiin. Sittemmin tulin todenneeksi että ainakin epävarmoilla syömishäiriöistä kärsivillä ihmisillä on niin vahva stigma, eli pinttynyt negatiivinen kuva itsestään että se voisi selittää miksi vetää mänttejä puoleensa. Jos et edes itse usko olevasi upea tyyppi niin miksi uskaltaisit mennä iskemään tai flirttaamaan upealle tyypille? Moni meistä aattelee selkeästi itsestään alaspäin ja se toimii itseään toteuttavana ennustuksena. Itse en olsi uskaltanut jutella nykyiselle kullalleni alussa ellen olis saanut pakkopotkua perseeseen kun jänistin. Mutta kyllä kannatti niellä se pelko<3

Oon oppinut viimeisen puolen vuoden aikana olemaan armollisempi ittelleni kun ennen. Nykyään jos haluan suklaapatukan ostan sen ja poden vain vierähtävän hetken pahaa mieltä. Sitten se menee olankohautuksella ohi ja huomenna en syö mitään epäterveellistä. Mutta armolliseks ei opi kokeilematta pitää muutamia FYED päiviä ihan ajatuksen kanssa. Negatiivinen itsetunto on kehittynyt monia vuosia ja muhinut pääköpassa. Sen häätämiseen tarvitaan aluks ihan oikeaa keskittymistä ja itsensä huijaamista. Eli käytännössä kun aivot sanoo: "Oon lihava, haluan tän läskin pois." Niin pitäää purra hammasta ja sanoa mielessään oikeasti: "Enpäs. Mulla vaan on ihanat tissit ja pyöree, seksikäs perse." Tms. Pikku hiljaa se alkaa tulla sieltä itsestään.

 


Hehe ihana pöllö. :`D Tässä vielä muutama inspiraatiolähde vaihteeksi fatspoa. :D

 




Muhahaa. En tiedä sanoinko jo mutta FYEDIN tärkrin juttu on syödä jtn hyvää mitä et normaalisti syö ja jota tekee mieli. :) Itse pelkään edelleen hiilareita, joten juhlistin omaa FYEDiäni vetämällä syvään henkeä ja nautiskelemalla kokonaisen yrttivoipatongin. :D Nam nam. Oikeastaan tuollainen tankkaus on järkevä: Sanon sitä kropan tärskäyttämiseksi. Antamalla sille joskus jotain isosti kaloripitoista kerrot sille ettet halua rajoittaa syömistä ja se tajuaa pitää metaboliaa yllä ja jopa nopeuttaa sitä. :) Hassua kyllä on todennäköistä että huomenna painan vähemmän kuin tänään tästä herkuttelusta huolimatta. :)

Lisäksi tänään on syöty porsaan filettä, herneitä, salaattia, perunamuussia ja hedelmäsalaatti. :D


Tänään olen tosin urheillutkin hauskoissa merkeissä --- nimittäin skrinnaillut pitkin jääkaukaloa paremman puoliskoni seurassa! Tosin moinen into kesti vain puolisen tuntia eikä sellasta kaakottamista luikkareilla voi kaiketi urheiluksi kutsua kun ei ensinnäkään meinaa edes pysyä luistimilla pystyssä. XD Siitä sitten väsähdinkin kovin sopivasti kun oli tulossa rankka yövuoro. Luisteleminen oli mielettömän hauskaa pakkasesta huolimatta, tekisin sen uudestaan vaikka heti. Tosin ens kerralla mukaan eksyy kyllä kuppi lämmikettä. :D
 


Naama toissapäivältä ja motivational quote on: "Winners never quit, quitters never win."



COMING UP:
Arvostelu Hills -tähti Lauren Conradin uudesta kirjasta "Beauty". Kirjassa Lauren antaa tosielämään soveltuvia ja monipuolisia neuvoja, joilla voit mahdollisimman kauniisti ja onnellisesti kaikilta kanteilta. So long, ladies. ;)

4 kommenttia:

  1. Jutut joita kirjotit tässä postauksessa kuulosti kovin tutulta ootko lukenu Sydänmagneetti: Vetovoiman salaisuus? :D Ihan sairaan hyvä kirja ja oon sen avulla ite ainakin saanut paljon inspistä ja pistänyt miettimään monia asioita ja oppinu paljon uutta ittestäni ja siinä samassa myös muitten olemuksista! :D Hyvä postaus taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä lukenut koskaan mutta ilmeisesti pitäis ja olisi hyödyllistä..? Voisin vaikka etsiä sen käsiini kirjastosta. :)Taidan laittaa lukulistalle, varsinkin nyt kun oon taas pitkästä aikaa alkanut nauttia kirjojen lukemisesta. :D Kiitos kovasti!

      Poista
    2. Juu ehdottomasti kannattaa! :D Se saattaa vaan vaatia pari lukukirjaa että sen ymmärtää täysin ite oon lukenu kaks kertaa ja vieläki on semmonen olo et siitä sais vielä enemmänki irti! :D

      Poista