tiistai 24. syyskuuta 2013

Shopping Haul ja Syksyn Trendit



LOL. Sisko oli kylässä viikonloppuna ja varmaan sanomattakin selvää että meininki meni hieman levottomaksi.. :D Käytiin baarissa ja pyörittiin pitkin JNS:ta humalapäissä. Oli mielenkiintoista  ja mukavaa. :D
 

Kittyyyy!

Joo elikkäs olinkin jo jonkin aikaa sitten lupaillut shopping haulia joten täältäpä pesee kuvien muodossa. Osa vaatteista on jo pikkuisen vanhempia mutten ole niitä ehtinyt esitellä blogissa, joten otin myös ne yksilöt mukaan ihan sutjakkaasti. Kaikkien tuotteiden tarkkoja hintoja en muista joten ei mahda mitään. Kylmä keli on "pakottanut" shoppailemaan taas kerran ja koriin on tarttunut jos jotakin. ;)
 

Pyöröhuivi H&M:ltä. Luultavasti tää menkkahaukan huivi on lähin yritykseni tarttuu tän syksyn Punk -trendiin jota monella näytöslavalla nyt on näkynyt suunnittelijoilla. Musta Punk on turhan räväkkä mun käyttöön varsinkin Joensuun kaltaisessa kaupungissa, jossa pukeutuminen on useimmiten enempi sellasta aika perusjuttua eikä irrotteluvaraa oikein ole ellei halua turhan paljoa alkaa herättää huomiota. Anyway, tykkään siitä, että huivi yhdistää skottiruutua ja kukkakuosia. Kukkakuosi sopii musta varsinkin alkusyksyyn jos haluaa tuoda asuun pikkusen kesän tuntua mukana. :)

9,95e
 

Ostin sitten samaisesta kaupasta matchaavat asusteet n varmaan 10e maksoivat yhteensä. :)
Teen paljon ulkotöitä uudessa työpaikassa ja ulkona on jo sen verran koleaa että hanskoista ja pipasta on hyötyä. Viininpunanen värinä pitää pintansa tänäkin syksynä, joten valitsin sen korosteväriksi, mun takit yms on melko tylsiä ja kaipasivat vähän väriä kaveriksi.
 

"Guccin" huivi. :D Löytö kirpparirojun seasta. Tykkäsin väreistä, sopii mun vaalean trenssini kanssa. :)
 

"Louis Vuittonin" (tai sen kiinalaisen kaverin) huivi. :D Olisko ollut 7egee.
 

 Mun Obeyn hipster -pipo!<3<3<3 Se on kyllä aito vaikka kaks aiempaa olivatkin noh... :D Liian kallishan tämä oli mutta olin kaihonnut sitä niin kauan. 

29.95, Cartel
 

Menkkahaukka, 10e
 

Ostin uuden kirjekuorikäsilaukun. Tykkään kovasti. Siinä on sitä puhumaani krokokuosia. :) Mulla on samaa kuosia yksissä ihanissa avokkaissa enkä malta odottaa et pääsen ulkoiluttamaan näitä
 

Tykkään tuosta kultaisesta ketjuyksityiskohdasta. laukku on tilava ja istuu hyvin käteen.

19.95e


Kiva flanu Sisters Pointilta, varmaan jonku 16e alessa. Ostin Ideaparkin Warehousesta alesta. Tykkään tosi paljon tän väreistä ja musta se on niin kiva ja lämmin talvisaikaankin jos haluu pikkusen väriä. :)

Perus denim paitis H&M:ltä. Oon yrittänyt haalii klassisia ja hyvin istuvia vaatteita nyt kaappiin enkä niinkään juosta ihan kaikkien trendien perässä. :)

19.90e

Leopardiliivi: Seppälä 15e
 

Taivaansininen lörttö Cubuksesta. Tykkään tästä vaikka tää on tosi basic, mutta kun tää on mukava ja niin kivan värinen. :) Yks mun suosikkipaitoja varman. 15.00e
 



H&M peruspaidat 9,90e kpl

Tykkäsin noiden yksityioskohdasta ja siitä miten ne laskeutui. Omistan 3 eriväristä ihan vaan koska mun on niin hankala löytää kivan näkösiä lörttöpaitoja ja nuo olivat juuri semmoisia.
 

Suosikkifarkut!<3 H&M maksoivat 10e alessa ja olivat ihan heräteostos mutta ovat nykyään mun suosikkifarkut! Tykkään kun näissä on Biker-tyyppisiä yksityiskohtia.
 

Syystakki joka on jo ihan liian kylmä näihin keleihin mutta menköön nyt. :)

Rakastan tota kotka-yksityiskohtaa selässä! Maksoi vaan 15e aleissa. :)
 

Uus laivastonsininen talvitakki. Kotiutin tän Onlysta hintaan 69.90 koska se yhdisti mix-match tyyliä kahdella kuosilla, tikatuilla toppauksilla ja villakankaalla ja istui tosi nätisti päällä.

Rakkaus rakkaus!<3v Tulis jo kylmä. :D
 

ACCESSORIES:

Kukat ja rusetit: H&M (hinnat n 2,95-5,95 per pakkaus)

Kultainen statement kaulakoru: H&M 9,95
Kello: GLITTER 39,95
 



Hauska kultainen rannekoru ja korvikset H&M. Halusin kultaista koska se sopii mun mielestäni syksysävyjen kanssa tosi hyvin.
 


Viimeisenä muttei vähäisimpänä Seppälän sifonkinen biletoppi joka ei kyllä millään pääse oikeuksiinsa tässä paskassa kuvassa. :P Toppi on nätti perustoppi ja halusinkin jonkin sellaisen joka kääntyy arkiasusta helposti bilevaatteeksi. Tää täytti ehdot.

16.95e


Sitten pureudutaanpa pikkuisen sellaisiin trendeihin, jotka mua itseä miellyttää ja joihin aion pukeutua tänä syksynä!<3

HIUKSET:

surffarikikkurat, huoleton blondi surffarilook laineilla tai ilman, juurikasvu ei oo kirosana tänä syksynä. :)
 


Lettikampaukset ja muut hiukan sotkusen ja bohon näköiset up-dot, sekä alla Up-dot joiden koristeena kukat, rusetit, huivit yms tyttömäiset jutut ja asiat.
 

VAATTEET: 

Kerrostaminen. Useiden kuosien ja materiaalien yhdistäminen lä,mpimäks ja mielenkiintoiseks kokonaisuudeks. :)

Leopardikuosi pienissä määrin, sekä muut eläinkuosit, suosikkini on krokotiili-kuvio.
 

Azteka (?) -tyylisesti kuvioidut värikkäät isot neuleet. Aion kyllä jostain hankkia. :)
 
  Pastellisävyt.

 Maihinnousukengät.

VÄRIT:

Burgundy, laivastonsininen, kulta, musta, valkoinen, harmaa, punainen, beiget ja vaaleat sekä tehovärinä oranssi.
 


Reput, lasit ja Indie -vibaiset vaatteet ja asusteet.


LEGGINGSIT ja HOUSUT:

Nahkaiset tai muuten paksut, läpinäkymättömät, pillit ja myötäävät. Biker-yksityiskohtaiset tai niitatut.

 KENGÄT:

Syksy on mielestäni ehdottomasti Overknee-kenkien ja nilkkureiden aikaa. Korkoa saa olla mutta mieluiten suosin matalaa ja paksua tai kiilaa. Mielellään kuviot pohjissa. Nahka materiaalina. Kestää säätä.

KOLLARIT:

Jännät printit ja nappi, tai niitti-yksityiskohdat.

TAKIT:

Alkusyksystä maihinnousutakit, myöhemmin mix-match tyyppiset villakangastakit.


HAMEET, SUKKAHOUSUT JA SUKAT:

overkneesukat, kellohelmat, maxihelmat, sukkahousuissa paksut mustat.
 



Mix and match<3
 

SPORTY CHIC:

Esim Cara Delevingnen tyyli , Rihanna ja Rita-Ora. Mm kollareita ja kiilakorkolenkkareita voi hyödyntää pitkälle syksyyn. Lippiksen voi vaihtaa skeittihenkiseksi pipoksi.





KUOSIT:

Ilmeisesti punk on nyt pinnalla. Itse otan sen mukaan pukeutumiseen lähinnä ruutukuosisilla flanuilla ja niiteillä. Olen kumminkin varovainen, ettei mene turhan edgyksi.
 

MEIKKI:

Kuulas ja luonnollinen ranskalainen meikki. Meikissä korostan tällä hetkellä roosan ja pronssin sävyjä, eyelinerin vaihdoin mustan sijaan ruskeaksi arkimeikissäni.
 


Siinäpä taisi olla mun omat syysmuodin suosikit. :)

Mikä syysmuodissa sytyttää teitä lukijoita? Mitkä trendit?

 Loppuun kuva naamasta ettette unohda miltä näytän. :) So long angel baby bunnies.<3 Stay tuned!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus!! Sain niin paljon inspiraatiota :) kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeekiva että oli hyötyä, sikshän tätä teen. :) Ilosta syksyy sinnepäin!

      Poista
  2. Iloista syksyä ja kauniita syksyn värejä! :)

    VastaaPoista