keskiviikko 4. syyskuuta 2013

New way home


Moikkis, pitkän väsymys-ei-jaksa-tylsää ajan jälkeen oon valmis aloittamaan bloggailut taas uudestaan. Tuntuu että välis on ehtinyt tapahtuu tuhat juttua. Aloitetaan helpoimmasta ja pienimmästä: Hiukset on vaihtaneet väriä. :D yep. Pitkän tummana olemisen jälkeen päästin peittää itseni vetyperoksidiin ja tuloksena oli perus baby-porkkanaoranssi. Siitä 2 vetyperoksidiväriä, hoitoaine ja elmukelmujuttu sekä pipo pääs nukuttuja öitä ja yhdet raidat myöhemmin väri oli about se minkä halusinki. :)


Yllä karsea välivaihe....

Tässä nykytilanne. Tukassa on omaa väriä ns. keskijakauksen kohdalla niin että voin kasvattaa sellaisen surffarilookin. :) Tukka on kärsinyt hieman mutta tykkään. :)




Kroppatilanne, mulla on uusi harrastus: hölkkä. Aion jatkaa sitä tasan siiheks kunnes keksin jtn fiksumpaa ja palkitsevampaa sitten lopetan. :D


Meikki on nykyään hiukkasen kevyempi ja freesimpi, koska musta pirtsakalle blondille se sopii päivämeikissä paremmin. :)



Ajattelin tehdä ihan jonkun videopostauksen jossa on meikkituto tähän perusfreesiin päivämeikkiin. :)

Huulet: Uusi suosikkipunani: Rimmelin Lasting Finish: Guest List ja H&M:n random huulikiilto. Ihana tuo Rimmelin Lasting finish. Loistava hinta-laatu -suhde.

Katsellaan miten tässä jaksaa tehdä uusia postauksia ja keksiä ideoita. :) Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun palailet bloggaileen, päivityksiä on ooteltu :) oot taas hoikistunu entisestään, reidet on niin pikkuset ja lihastakin näkyy jo :D Peili on sama kun ennen, mutta ootko muuttanu? asunto on eri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan. :) Joo oli tuossa sellanen tilanne ettei oikein tuntunut olevan asiaa mistään erityisemmin eikä niinkään kiinnostanut blogia sittenpäivitellä. Juu muuttoa viimesitellään tällä hetkellä, muutin ihan toiseen kaupunkiin. :)

      Poista