keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Is it me you´re looking for?


Moikka uusien tuulten kunniaksi elämässä päätin tehdä ihan uuden headerinkin blogiin. :) Mitäs pidätte? Halusin vaihtaa sen iloisempaan, värikkääseen ja sisältöä kuvaavampaan. Nyt se sentään näyttää lifestyle-blogin headerilta ellei muuta. :)

Kertokaahan mielipiteitä headeristä. ;D


Instaphotodump now!  Tän päivän kuntoa aamusella. Rakastan sitä kun aamulla ihminen ei o vielä turvoksissa. Illalla nuo mun vatsalihakset on aina muisto vaan. Haha. :)

Tänään olis välipäivä salista, tekis mieli mennä mut polvi muljahti töissä sen verran, että päätin ottaa rennosti tänään. Luulen, että lähden pienelle kävelylle vaan ja pidän tekemiset melko matalatehoisina tänään. Ihan hassua miten tulee sellanen hinku salille nykyään joka päivä melkein... Kerta se on ensimmäinenkin. :`D


Musta tuntuu, että mun reidet olis hiukan jo kiinteytyneet lisätyn kardiotreenauksen ja intervallijuoksun myötä. En yleensä tee kardiota näin usein kun mitä oon nyt kahtena viikkona tehny. O__o Kiva yllätys!


Pyjamas vois olla vaikka koko päivän, huoh. :) Ei jaksais mennä yövuoroon. XD Olis kolmas ja viimenen ja sitten oliskin edessä kaverilla partypartyt. Menee selvinpäin mutta vedän sokerihumalat ja kofeiinipöllyt kolalla. XD Tanssikardioo toivon mukaan klubilla. ;)

Asun nykyään mun urheilukuteissa ja näytän suurimman osan ajasta ilmane meikkii kodittomalta, joka on karannu jostain. Niimpä täs nyt vähä mua inspiroivia instakuvii, ei ole siis minun ottamia. Propsit teille, jotka ette näytä hobolta vaan jaksatte pukeutuu. :`D Koitan saada itteeni niskasta kii. Oli mul yks pv hame pääl. Hyvä minä.On tullut kyselyy mun treeniohjelmasta ja nyt täytyy kyllä tunnustaa että yläkropan treenien osalta se on vasta muotoutumassa. Mutta ajattelin tehdä vakiintuneista treeneistäni tänne postauksen kunhan jossain kohtaa kerkeän. On ollu vähä kiirua duunin ja salin kanssa. Jos haluut pysyy kartalla niin suosittelen instagramissa suraamaan, sinne päivitän useemmin menoja. :)

Stay strong!

2 kommenttia: