perjantai 16. toukokuuta 2014

He saw me in the corner crying. He asked me what had happened to me. I looked at him and whispered: "LEGDAY."
Olin tänää aamusta salilla. Tänään oli vuoros jalkapäivä, rakas vihollinen. Mun pylly on pienentyny vähän kun innostuin liikaa cardiosta viime viikolla mutten sitten huomannu syyä runsaasti. Painokin putos hiukan. Ja ilmeisesti rasvaprosentis jtn pient muutosta myös ainaki aiempii kuvii selailles tuli mieleen. Ja housutki tuntu löysältä.Tuntuu muuteski et pitäis vaihtaa ohjelmaa salilla hiukkasen ku ei saa niit DOMS-kipuiluja tuntumaan enää seuraavana päivänä yht helposti. :( Täs mun naama, en oikeestaan usemmiten käytä meikkii salil, en jaksa pestä pois jos on jo mut jos ei o naamas viel meikkiii niin treenaan mieluummin ilman. Hengittää tuo iho ja kaikki paska tulee huokosista hikoillessa ulos. Ihanaaaaaaa yksityiskohtaa mut totta se on. XD Näyttää iho kivemmalta! :)Ei mul ikin ennen o ollu tuollee ku yllä ettei tuu kauheena makkaraa kun istuu, tuntuu kummalta ja on pikkasen liian pieni olo.

Olin tänää semi ihmeissäni kun kattelin takamustani ja totesin sen pienentyneen, tuo reisien kiinteytys on ihan fine ja kiva. Se ei haittaa muttakun tarkotuksena olis tähtää sellaseen kunnon Beyonce-Shakira -akselin supertarakkaan niin se et alan näyttään enempi crossfittarilta tai joogilta niiin ei oikein sovi tavotteisiin. Ei millään pahalla kumpaakaan urheiluryhmää kohtaa, ootte huikeita! ;)


Päätin kokeilla tänään treeniohjelman muutosta ja halusin kokeilla omia rajojani, joten treenasin nostaen kaikkii painojani ja tekemäl jokasta liikettä yhden sarjan enempi kun normaalisti. Alan nyt vaihteeks tekeen muutenkin lyhyempii sarjoja isommil painoilla että tuohon tarakkaan sais lisää sisustaa. :) Lisäsin ohjelmaan pari apuliikettä tänään et saisin persuksen ja reidet vietyy ihan loppuun asti tärisemispisteeseen. Se toimi. Treenin lopuks istuin lattial ja huohotin ja yskin kun joku spitaalinen. Kaikki piti mua varmaan ihan pöpinä. Meinasin oksentaa, never happened before. Mut onneks ne olotilat ei o pysyvii. Helpottaa heti. Koska treeni oli rankka kropalle tein pienen 10 minuutin joogan siihen päälle. Lihashuollon tärkeys unohtuu usein.


Treenin jälkeinen olematon pumppi. Ajattelin lisää askelkyykyt painoilla ja vihdosta viimein sen suorinjaloin maastavedon listalleni. Se on vaan niin saatanan tekninen liike et pelkään tekeväni sen väärin. Täytyy opetella kun se kerran pyöristää tota persuksen alaosaa niin hienosti ja avittaa muotouttaan reiden takayläosaa.  All good things siis.Tässä aamiainen ja alla treenin jälkeinen välipala. Hei ilmotelkaahan jos haluutte tänne kuvii enempi mun ravinnosta.. En o viittiny kauheesti spämmii niit tänne kun en tiiä kinostaako kettään. :D


Olin yks päivä jopa laittautunu. Täs naama.

Laitoin kivat vaatteetki päälle mut vaihdoin sitten jossai kohtaa. Sama asu eri mausteilla.


Tänään on bileet kaverilla. :) Aion ostaa kivennäisvettä ja sitruunamehuu ja limemehuu, tulee kiva alkoholiton drinksu. ;) Moikka!

Stay strong, angel-baby-bunnies!

4 kommenttia:

 1. Huh kun oot timmi! :O Mitä syöt ja miten treenaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tästä aiheesta on nyt viime aikoina tullut tosi, tosi paljon kyselyitä, hoten ajattelin omistaa Tässä tulevalla viikolla yhden postauksen ravinnolle ja yhden treenaamiselle. 😊 Eli pidä blogia silmällä, teen kattavan postauksen, joka vastaa kysymyksiin. 😊 Kiitos kun luet blogia. 😉

   Poista
  2. Hei mistä toi valkonen t-paita on? Hyvää yksilöö on käytännössä mahdoton löytää, mut toi näyttää tosi hyvältä (ainaki sun päällä :D) !

   Poista
  3. Se on H&M:n sitä Logg mallistoo ja xs koko. :) Maksokin tosi vähän, suosittelen! Kans ostin koska amerikkalainen uniformu<3

   Poista