maanantai 11. marraskuuta 2013

Boom kah, boom boom kah!




Jooppas, soi päässä Robinin Boom Kah ja Spektin Juomalaulu! Ajattelin sen kunniaks tehdä koonnin muista viime aikojen partyista ja elävästä elämästä. ;)

Eli ns. näitä kuvia ei ole vielä päivänvalo nähnyt!



Emmiksen kans lähtemäs kattoon Venetsialaisten tai vastaavien ilotulitusta. :D



Söpö Emmis<3



Hirvikolari...


Neule: H&M 19,95
Housut: Bik Bok: 19,90
Kengät: Kirppis: ?
Peplum-toppi: Bik Bok: 19,90






Juon, juon. Minä poika juon.


Minä tykkään olla kännissä.


 Juon, juon. Minä pika juon.


Hei- jaa, ja otetaan taas...


Tahdon heilua hulluna humalassa!








Oli muuten ihan hauskaa mutta mitä hittova? Toi ilotulitus piti olla tunnin mittainen mutta se oli ohi yhtä nopeesti kun kissanpieru... 10 minuuttia ja that´s it. En tiiä, kai joku tenukeppi meni heiluun sinne ammunta-alustojen lähelle tms niin eivätpä sitten pitkään ampuneet.


Ostin tuommosen kivan lämpösen azteka-printti hupparin H&M:ltä 29,90e. :)


Herp derp<3


Eräänkin päivän kledjut. :)


 Paita: Seppälä: 9,90e
Pipo: Calings: ?
Hame: kirppis
Kengät: Dinsko: 120e



Kuntoillut oon nyt vaihtelevasti ja oonihan tyytyväinen siitä, että vatsalihakset näkyy jopa hiukkasen! Jeiiii! Näis kuvis en o ihan nii hyvis kuoseis kun nyt. :)






Kyl se kesäkunto sielt tulloo!







Snapshotit junamatkalta Tampereelle. :)




 Kokeilin murun Clark Kent -asua. Se ei ikinä päässyt pitään sitä kun toi paita tuli myöhässä postista eikä ehtinyt Halloweeniksi mutta nyt se on mun unipaita ja murun salipaita. :D


 Toi sopii sille, se näyttää ihan Teräsmieheltä. :D



Eilisen treenin jälkeistä kuvvee.










Haluun keskikroppaan lisää erottuvuutta. :) Pitää jatkaa treenii. :)


Ja peppu on iha plöö viel, oon laiminlyöny mun jalkatreenii ihan hirveesti viime aikoina. :P


Oltiin viikonloppuna pikku illanistujaisissa Emmiksel ja Mikalla. :) Tän näköisenä sinne paukkasin. :)


Jostain syystä bilekuvat kaikki on heiluneita ja hassuja. :) Mutta ilta itsessään oli tosi onnistunut ja rento ja meininki hyvä. Ei voi valittaa. Seuraavat bileet onkin sitten 7 kuolemansyntiä. Saas nähdä millaiset asut keksitään murun kanssa. :D

















Heippa murut, lähden nyt kirpparille metsästämään meille asuja. :)<3

5 kommenttia:

  1. Ei muuten mitään, mut näytät aika etovalta kun oot noin laiha ja kylkiluut paistaa läpi... :D

    VastaaPoista
  2. Pah, avauduin jo kerran, ja silloin internet söi sanani. Ehkä tää on merkki siitä, että parempi etten tekis tätä... Teen silti :D
    Anyway, jaksa enää muotoilla, mutta halusin vaan sanoa, että itse saan ~25 bmi:lläni kylkiluut näkyviin, vaikka bmi toki on hyvin rajoittunut mittari, eikähän tuossa "pahasti" näy kylkiluut muutenkaan kuin tuossa alimmassa setissä. Ja että mun mielestä bloggaajalla on loistava kroppa, josta löytyy myös kurveja, vaikuttaa näin internetin kautta seuraten olevan myös hyvä kunto, ja erinomainen asenne. Respect ihmiselle, joka tarjoaa itsensä näkyviin niin että muut voivat nähdä asuja ja meikkivinkkejä, kiitos ja kumarrus. *sanoi hän anonyymisti* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan, ano. :)

      Kiitoksia kun kommentoitja vielä enempi kiitoksia kun tulit muuttamaan aiemman kommenttisi keskustelusävyisempäänmuotoon (oletin, että molemmat ylemmät kommentit on sinulta). Älä huoli, kommentointi on vapaata tässä blogissajasuositeltavaa. Myös silloin jos ei olla samaa mieltä munkanssanitai sanottava ei aina ole sitä sokerikuorrutettua kukkashaibaa (vaikka onhan sitä tietty kiva lukea). :) Tärkeintä, että toit mielipitees esiin.

      Itselläni BMIon ihannormaali ja varaakin olis pudotella ilmeisesti. :D En mäkään BMI:hin usko, sitä ei kai ole alunperin tarkoitettu terveyden mittaamiseen..? Tosissaanoon pahoillani jos kuvat loukkasivat tai jäivät harmittamaan jotenkin. Itsellä tämä blogi onalunperin ollut yksinomaan thinspiraatio-blogi. Eli täysin omistettu laihduttamiselle ja siitä inspiroitumiselle. Vaihdoin blogin lifestyle blogiksi siinä vaiheessa kun kauneusihanteeni muuttui normaalimpaan suuntaan (aiemminpidin täysin langanlaihoista ihmisistä).

      Kuitenkin itse oon sitä mieltä että kauneudesta on monta mielipidettä. Oma ihanteeni on varmasti laihempi kuin monella muulla. :) Pyrin itsekintodella hoikkaan kroppaan ja halusin jakaa kuvia tämänhetkisestä tilastani. KUitenkin sulla on pointti: Joku saattaa loukkaantua enkä mä missään nimessä väitä että mun kauneusihanteeni olisi ainoa oikea tai "parempi" kuin muilla. Se on vaanmun henk. koht ihanne. :)

      Sori pitkä sepostus, kiitos kunluet ja kommentoit. :D

      Poista
  3. Olen saanut sinulta paljon inspiraatiota kohti terveellisempää elämää, joten iso kiitos sinulle tod. näk. terveyteni ja tulevaisuuteni pelastamisesta. ^^ Olen viimeinkin pystynyt asettamaan itselleni tavoitteita ja alan pikku hiljaa päästä lähemmäksi niitä. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, kiitoksia kommentistasi. :)

      Hyvä jos oot kokenut, ett blogistani on ollut sulle hyötyä. Toivon, että elämäntapoihisi omaksut ja oot omaksunut hyviä ja oikeesti terveellisiä asioita ja asenteita blogistani. Muunlaisia asioitaen kenellekään tätä kautta halua edes välittää. On bloggaajana upeaa kuulla, että olen auttanut jotakuta, siksi tätä blogia pidän.

      Tsemiä sulle sinne ja muista, että oohan hellä itsellesi tavoitteita asettaessa! :)

      Poista