sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Jenkkifutis testissä! (Only in finnish)


"Mitä, jaa jenkkifutista?!", oli meidän mutsin ensimmäinen vastaus kun kerroin sille missä olin tänään nujuamassa. Kyllä eli Super Bowlin lähestyessä (tänään Nelonen PRO:lta voit katsoa, kanava näkyy ilmaiseksi!) päätti Joensuun She Wolves -joukkue pitää ilmaiset try-outit kaikille kiinnostuneille. She Wolves on Joensuulainen naisten jenkkifutis-joukkue.

 Mullahan ei siis ikinä ole ollut sen kummempia intoja tulla rusikoiduksi ja oma kuvani jenkkifutiksesta olikin, että se on raakaa ja aivotonta runnomista.

Eli miten sitten päädyin keskelle nurmikenttää juoksemaan minkä jaloistani pääsen kun viisi naista yrittää parhaansa mukaan taklata minut turvalleni? Noh, kaverini kanssa oltiin eilen ostoskeskuksessa pyörimässä ja siellä oli jenkkifutisjoukkueen mimmit flaikut ojossa kutsumassa ilmaisiin try-outteihin areenalle. En tiedä mikä mielenhäiriö mulle tuli, mutta kun kaverini heitti läpällä, että mennäänkö huomenna oli vastaukseni: "Joo mikäs siinä."

Niimpä tänään löysin itseni esittelytilaisuudesta, jonka oletin olevan pelkkä powerpoint -hässäkkä. No sitä huvia kestikin n 5 minuuttia kunnes joukkueen tytöt riuskasti ilmoittivat, että siirrytään nurmikentälle ja pelisuojaa ja kypärää niskaan ja ettei kukaan kävele paikasta toiseen vaan treeneissähän HÖLKÄTÄÄN. Olin odottanut kai jotain tylsempää. Siellä sitten kipitin minkä kintuista pääsin, harjoittelin taklaamista, heittämistä ja lopulta koko porukka pelasi pari peliä. Ja hassua kyllä mulla oli uskomattoman kivaa. Se tunne, kun keskityt tasan siihen tilanteeseen oli hieno kokemus, samoin joukkuehenki muiden tyttöjen kanssa. Keskiviikkona on uudet treenit, mut löytää sieltä. ;)

Tämän postauksen sielu on: YOLO the shit out of life, you only have one. Joskus kannattaa kokeilla niitäkin juttuja, mistä ei aluksi pitänyt. Voi yllättyä positiivisesti. Ja ei kannata hermoilla uusia tilanteita, sen opin. Kaikki muutkin hermoilee ihan samalla tavalla.

(Sorry, this one is only in finnish. The main point was that I was at try-outs of a american football team.  yeah, crazy huh? Never thought I´d find myself there, haha. Anyway it seems like a very intensive, fun and surprisingly tactical and hard sport. We´ll see.. I might continue to go to the practices. ;))

XOXO Chinami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti