keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Juttua hiuksista ^__^


Sori näytän videossa pikkuisen rähjääntyneeltä. :P

Video puhukoon puolestaan. Olin laiska enkä jaksanut ikävä kyllä alkaa kirjoittaa syntyjä syviä joten tällä kertaa vain muutama valokuva ja videopostaus hiuksistani ja niiden hoitotuotteista. :) Videossa esittelen edulliset suosikkituotteeni.
 

Kuuntelin Rihannaa ja intouduin tässä pari päivää sitten stailaamaan itselleni feikkipoikatukan ja violetit huulet. Mielenkiintoinen kokeilu mutta en koe itseäni tarpeeksi "munakkaaksi" tehdäkseni moisen tempauksen oikeasti (leikkaavani siis kutrini). Poikamainen tyyli toisinaan antaa tiettyä voimaa särmänsä kautta kantaa itseään rennommin, mutta huomaan samalla sen tekevän minusta vakavamman oloisen. Niimpä itse tyydyn osaani pääasiassa naisellisena tyttönä. :)



Tiedän, että lupasin ottaa Tallinnan matkaltani useita kuvia ja että jakaisin reissusta vaikka mitä täällä. Noh, totta puhuen kameraa ei ehtinyt kolmen päivän aikana oikein ajatella kun oli niin paljon porealtaassa lillumista, kaupungissa kävelyä, loungeissa hillumista ja drinksuttelua sekä mukavaa parisuhdeaikaa. ;)

Joten nyt jäitte ilman kuvia. Mulla on varmaan tasan kaksi kuvaa reissusta ja nekin takaisintulomatkalta kahdesta rättiväsyneestä reissaajasta. :D Ikävä kyllä Tallinnassa ruoka on niin pirun hyvää ja palvelu myös, että pakostakin pääsin lihomaan kolme pahuksen kiloa. No eihän siinä mitään muuten, mutta surkea kroppani ehti kiintyä nopeisiin sokeripiikkeihin, rasvaan ja kaikkeen muuhunkin teolliseen ja energiatehokkaasti arvoltaan 0:n ansaitsevaan mättöruokaan. Niimpä kun olen palannut Suomeen on kilot pysyneet ja samoin selluliitit, joista ei mulla ole huolta silloin kun syön terveellisesti ja urheilen. Nyt on lähinnä laiska olo ja kiinnostaa vain herkut.

Toisin sanoen kroppa tarvitsee rajun detoxin, jotta se tajuaa taas haluavansa terveellistä ruokaa.. Nimim. kebab lohkoperunoilla oli aika hyvää tänään eli metsään menee. Tarvitsen itskuria ja tiukan ruokasuunnitelman. Viikon detox ilman prosessoitua paskaruokaa niin eiköhän ala taas kroppa vieroittua turhista jutuista. .P
 

 Erään päivän asu:

Toppi: H&M 9,90e
Hame: Second hand: 4e
Kengät: Tallinna: 19e
Rukousnauha: Bronx: 20,00e


Melko uskottava mielestäni tuo poikatukka. :D Tosin ei kiinnosta kyllä yhtään vetää lyhyeksi kaiken sen tappelun jälkeen mitä lyhyen tukan kanssa kävin. Rakastan tuota rukousnauhaa. Niille jotka eivät tiedä: keräilen rukousnauhoja. Tuo valkoinen on osaksi oikeaa puuta ja siinä on kauniit kaiverrukset joten mun oli saatava se<3
 

Muutama muu look. :)
 

Tuo huulipuna on muuten maailman parasta! Rimmelin Alarm. Peittosi Cosmopolitanin arvostelussa kaikki kalliimmat kanssasisarensa (mm Chanelin), joten kokeilin. En tullut pettymään. Hinta oli alle 10e ja puna pysyy syömisestä huolimatta, on matta muttei liian kuiva ja jouduin 12 tunnin kuluessa lisäämään sitä vain kerran. Sävy on mielestäni imarteleva jopa tällaiselle jonka huulet eivät niin isot edes ole.
 
Biker-chick:
Takki: H&M kids: 20,00e
Lasit: Cybershop ?
Kaulakoru: Cybershop ?
Paita: Second Hand 3e
Housut: Seppälä: 20,00e
Kiilanilkkurit: H&M: 15,00e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti